3D-PRINTS

licht72 tray
Een serie producten, waaronder lampen en een dienblad, opgebouwd uit 3d-geprinte componenten in combinatie met rvs of hout.

Naar 3D-prints

WERK OP PAPIER

Werk op papier, doorgaans met acrylverf geschilderd, maar ook in gemengde techniek. Afmetingen 50 x 65 of 100 x 65 cm. In te lijsten achter glas in aluminium of houten wissellijst.

bekijk werk op papier

SCHILDERIJEN

Schilderijen op doek of paneel, met olieverf of acryl geschilderd. Kijkt u verder bij de diverse series. Als u bent geïnteresseerd in prijzen, kijkt u dan onder het menu informatie bij prijslijst.

bekijk de schilderijen

GRAFISCHE VORMGEVING

Ik ben zelfstandig grafisch vormgever met speciale belangstelling voor bijzondere boekuitgaven, zowel omslag als binnenwerk. Verder verzorg ik geïllustreerde boeken, dissertaties, cd's, beeldmerken en maak ik doelmatige websites. Naast grafisch vormgever ben ik beeldend kunstenaar, maak ik illustraties en schrijf ik teksten.
Ik kan u ook van dienst zijn bij het uitgeven van uw boek in eigen beheer.

bekijk de ontwerpen

ILLUSTRATIES

Ik maak illustraties voor diverse doeleinden. Wilt u een illustratie van deze site gebruiken of iets speciaals in opdracht laten maken, neemt u dan contact op.

bekijk de illustraties

DIGITAAL WERK NU OOK TE KOOP

Naast de traditionale olieverfschilderijen maak ik ook digitaal werk dat in een formaat naar keuze printbaar is op canvas, papier en diverse andere materialen. Als u snel en goedkoop een werk aan de muur wilt, kijkt u dan eens in mijn winkel.

Naar de winkel

ONLINE GALERIE

Mijn schilderijen zijn ook te vinden bij Saatchi Online.

saatchionline

ILLUSTRATIE EN GEDICHTEN

Illustraties kunnen een sprankelende toevoeging zijn aan een dichtbundel. De illustratie hoeft dan niet per se een letterlijke vertaling van de betekenis van de tekst te zijn, maar een kleurige uitdaging ter ondersteuning.

bekijk de ontwerpen